Motorok, bulik, stunt, cross, quad, túrák.Fogadj örökbe egy Simsont
Simson Túra
Támogatások
Programok
Kapcsolat
Rólunk
Látnivalók a környéken
Fotók
Videók
Linkek
Fórum
Galéria
Webáruház beremendi-motorosok
 
Ha felkeltette érdeklődésedet a plakát, akkor nem vagy közömbös a motoros élet, a motorok, és a technika iránt.
 
A Beremendi Motoros Egyesület úgy gondolta, hogy megőrzi a motoros kultúra egy jelentős mérföldkövét és létrehoz egy Simson motorparkot, ahol a jövő motorosai lehetőséget kaphatnak arra, hogy kipróbálják azt a kultuszmotort amin szüleik, nagyszüleik felnőttek és megtanultak motorozni.
 
Célunk, hogy a még felújítható Simsonokat felkutassuk és újra életre keltsük. Vehetnénk szépen restaurált, vagy jókarbanlévő motorokat, de akkor elmarad az az érzés, hogy egy utolsó óráit, vagy perceit élő lélekkel rendelkező motort megmentettünk.
Aki lelkileg kötődött már valamilyen tárgyhoz, az megérti elhivatottságunk alapját. Szeretnénk, hogy ha ezek a motorok nem csak letakarva állnának, hanem hosszú évekeig rónák még Dél-Baranya útjait, földesútjait.
A BME amellett, hogy megment egy kultuszmotort úgy gondolta, hogy tevékenyen résztvesz a gyerekek egészséges életmódra nevelésében. Mindenki tudna mondani egy olyan mondatot ami úgy kezdődik, hogy "bezzeg a mi időnkbe". Mert a mi időnkben nem volt ennyi alergiás, vézna, beteg gyerek, mert a szervezetünk kint a szabadban játék közben megszerezte az ellenálló képességét minden baktérium, és virus elen. Egész évben kint játszottunk. Télen nyáron a szabadban voltunk, és a szülők is elégedettek voltak, amikor este koszosan, vizesen, átfázva, de kipirultan és egészségesen hazamantünk, mert a hasunk hazavitt.
A BME szeretné ebbe a programba bevonni Beremend és a környék iskoláit , óvodáit, hogy a gyerekek kézügyességét, és a technika iránti érdeklődését fejlesszük. A gyerekek, felnőttek felügyeletével szerelhetik a motorokat, megismerkedhetnek a motorkerékpár felépítésével, és a motorozás szépségeivel. Amellett, hogy fejlesztik a kézügyességüket, kapnak, egy alap értékrendet, ahol szeretnénk tudatosítani bennük, hogy az igazságosság, őszinteség, barátság, a motorosok körében még létező fogalmak, és ebben a szubkúltúrában még megtalálhatók.
 
Fogadj örökbe egy Simsont!
 
Ha vállalkozásod, céged, vagy akár te, magán emberként szeretnél segíteni ebben, akkor a következő feltételekkel teheted ezt meg.
 
50.000.- ft fejében három évre örökbefogadhatsz egy Simsont. Az általad örökbefogadott motor tankját, és két oldaldeknijét lefényezzük, és elhelyezzük a logódat, címedet, vagy az általad kívánt szöveget.
 
Magyarország és Európa egész területéről jönnek vendégeink, akiket ezekkel a motorokkal, vezetett túra keretében megismertetünk Dél-Baranya szépségeivel. Így ezek a Simsonok reklámhordozóként is funkcionálnak. Ezen kívül minden örökbefogadó kap egy bekeretezett fotót, az általa örökbefogadott Simsonról, ahol büszke örökbefogadóként ott feszíthet a már felújított és így  megmentett motor mellett. Így minden hozzá érkező kuncsaft, vevő, vagy vendég előtt, büszkén mutathatja, hogy a múlt egy darabját mentette meg az enyészettől, és az elmúlástól.
 
Köszönettel Beremendi Motoros Egyesület
 
További info:  Marton Csaba elnök 0620/9841-739


www.beremendi-motorosok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!